Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
15.06.2021
Aktualizace Ikamand
Byla vydána aktualizace aplikace pro Ikamand, která by měla řešit stávající problémy. Je doporučeno odebrat z aplikace zařízení Ikamand, odhlásit se ... číst celé
25.05.2021
Problémy s Ikamad
Kdo používáte Ikamand, možná jste o posledním víkendu zaznamenali problémy, které přetrvávají. Problémy jsou v aplikaci, zařízení jako takové je v poř... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.08.2021 Recepty
Nugety z bůčku
Nugety z bůčku - taková trochu prasárnička, ale chutná to božsky. číst celé
29.07.2021 Recepty
Vepřová žebra po Česku
Skvělá žebra ve stylu BBQ, ale po Česku, tedy nejsou na sladko. číst celé
29.07.2021 Recepty
Pork Belly Burnd Ends Asia
pork belly burnt ends v asijském stylu je stejně vynikající jako klasický BBQ a možná to i v něčem překoná číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nugety z bůčku
04.08.2021 Recepty
Nugety z bůčku
Nugety z bůčku - taková trochu prasárnička, ale chutná to božsky. číst celé
Vepřová žebra po Česku
29.07.2021 Recepty
Vepřová žebra po Česku
Skvělá žebra ve stylu BBQ, ale po Česku, tedy nejsou na sladko. číst celé
Pork Belly Burnd Ends Asia
29.07.2021 Recepty
Pork Belly Burnd Ends Asia
pork belly burnt ends v asijském stylu je stejně vynikající jako klasický BBQ a možná to i v něčem překoná číst celé
Voňavá křídla s parmezánem a farmářským dresinkem
29.07.2021 Recepty
Voňavá křídla s parmezánem a farmářským dresinkem
Skvělá Voňavá křídla, která chutnají zase trochu jinak číst celé
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz