Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.07.2020
Mimořádně v nabídce černé Classic 2
Aktuálně je v nabídce omezený počet černých grilů Classic 2. Další v černém provedení jen tak nebudou, a tak komu vadila červená tak neváhejte. Proved... číst celé
08.06.2020
Kampotský pepř
Novinka na eshopu - kampotský pepř. Nyní nabízíme i nejkvalitnější pepř na světě, vhodný nejen ke grilu, ale i do každé kuchyně. Ručně sbíraný a třídě... číst celé
15.05.2020
KC Pitmaster opět skladem
KC pitmaster je opět skladem, zásobování se již pomalu po krizi rozbíhá a tak ostatní chybějící sortiment bude naskladněn koncem příštího týdne. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.11.2019
5 důvodů proč grilovat
Grilovat nemusíte jen v letní sezoně, ale klidně celý rok. Zimní grilování bývá ještě zábavnější než v létě, nelítá hmyz, venku nikdo neseká, neřeže,... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 důvodů proč grilovat
12.11.2019
5 důvodů proč grilovat
Grilovat nemusíte jen v letní sezoně, ale klidně celý rok. Zimní grilování bývá ještě zábavnější než v létě, nelítá hmyz, venku nikdo neseká, neřeže,... číst celé
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz