Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Novinky
22.09.2021
Slow ‘N Sear®
Nově skladem doplňky Slow ‘N Sear® pro kotlové grily 57cm včetně Weber číst celé
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
15.06.2021
Aktualizace Ikamand
Byla vydána aktualizace aplikace pro Ikamand, která by měla řešit stávající problémy. Je doporučeno odebrat z aplikace zařízení Ikamand, odhlásit se ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.10.2021 Recepty
Grilovaná kolena v lorně
Další možnost jak si udělat grilovaná kolena. Vyzkoušejte taky něco jiného než pepř sůl, hořčici a křen. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Smash Burger
15.09.2021
Recepty

Smash Burger

Smash Burger

Recept na smash burger, který jsme vymysleli pro BurgerFest 21.

Soupis surovin:

Příprava masa a grilování

Doporučuji se držet pravidla, že na váhu bulky se dává dvojnásobek masa, pokud vaše bulka bude vážit 50 g tak dejte 100 g masa. Z masa si pak uválejte kuličku.

Na rozpálenou litinovou desku grilu dáme kuličku masa a bokem si necháme rozpéct bulky. Přes pečící papír potom kuličku rozmáčkneme, nejlépe "žehličkou".

Poté maso ihned okořeníme připravenou směsí, která obsahuje(1 lžíce soli a pepře a 1 lžička sušeného česneku a půl lžičky sušené cibule). Po chvíli otočíme ať se opeče maso i z druhé strany a  dáme na vrch 2 plátky čedaru ať se krásně roztečou.

Kompletování Smash Burgeru

Pokud jste se drželi postupu, tak máte do zlatova rozpečené bulky a hotové maso do burgeru.
Na spodní stranu bulky dáme BBQ omáčku Blues hog champions , kterou rozetřeme až do krajů, dále přidáme trošku salátu, plátky najemno nakrájené červené cibulky. Přidáme maso s rozpečeným čedarem a na vrch nakrájené kyselé okurky.Na okurky pak přijde tak jedna lžička bacon jamu a na horní část bulky si dáme naší směs zakysanky s BBQ omáčkou.

Dobrou chuť

Jestli vše dobře dopadlo, měl by před vámi na stole ležet takový povedený krasavec jako na na spodním obrázku. Garantuji vám, že tohle fakt stojí za to! Dobrou chuť :)

celé video zde 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz