Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.05.2022
Naskladnění grilů
Kamado Joe očekáváme ve středu 25.4. číst celé
22.09.2021
Slow ‘N Sear®
Nově skladem doplňky Slow ‘N Sear® pro kotlové grily 57cm včetně Weber číst celé
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
02.03.2022 Recepty
Vytunil jsem burgry od mekáče
Připravil jsem si pro vás pro 300. video tuning burgrů od Mc Donalds číst celé
11.11.2021 Recepty
Grilovaná masovo-sýrová roláda
Skvělý recept na grilovanou masovo-sýrovou roládu Časová náročnost receptu: 2-4 hodiny. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Kurzy grilování & BBQ
  3. Kurz Grilování & BBQ

Kurz Grilování & BBQ

Kurz grilování & BBQ 2022 Pro rok 2022 momentálně nejsou vypsány žádné další termíny. volné termíny, vždy 14-20h pátek   8.4.22   obsazeno sobota... celý popis
Dostupnost
Není skladem
2 950 Kč
2 438,02 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:KURZGRILBBQ
Výrobce:pipMaster
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kurz grilování & BBQ 2022

Pro rok 2022 momentálně nejsou vypsány žádné další termíny.

volné termíny, vždy 14-20h

  • pátek   8.4.22   obsazeno
  • sobota 9.4.22   obsazeno
  • pátek   6.5.22   obsazeno
  • sobota 7.5.22   obsazeno
  • pátek  10.6.22  obsazeno
  • sobota 11.6.22 obsazeno
  • pátek 22.7. 22  obsazeno
  • sobota 23.7.22 obsazeno

 

Na tomto kurzu se naučíte jak ovládat keramický gril, jak ho správně roztopit, udržovat různé teploty, jak správně a kdy zauzovat.

A k tomu si uděláme 5. chodů, z mých oblíbených receptů.

 

Naučím vás jak si připravit připravit žebra, tak aby z toho bylo to správné BBQ. A také si je parádně zaudíme.

Připravíme si vepřovou krkovici ve stylu St.Louis.

Vepřovou panenku plněnou pršutem, parmezánem a sušeným rajčetem v slaninové košilce.

Ukážeme si jak udělat pizzu při teplotě 370°C.

A na závěr si uděláme hovězí steak reverzní metodou a parádní kůrkou.

 

Místo konání Mirošovice, D1 exit 21, 

Program kurzu

  • Vepřová BBQ žebra
  • Krkovice St.louis
  • Plněná vepřová panenka
  • Pizza
  • Hovězí steak
  • Pivo, víno, nealko v ceně
  • Kurz trvá cca 6 hodin
  • Kurz je maximálně pro 8 osob.

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz