Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.09.2021
Slow ‘N Sear®
Nově skladem doplňky Slow ‘N Sear® pro kotlové grily 57cm včetně Weber číst celé
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
15.06.2021
Aktualizace Ikamand
Byla vydána aktualizace aplikace pro Ikamand, která by měla řešit stávající problémy. Je doporučeno odebrat z aplikace zařízení Ikamand, odhlásit se ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
11.11.2021 Recepty
Grilovaná masovo-sýrová roláda
Skvělý recept na grilovanou masovo-sýrovou roládu Časová náročnost receptu: 2-4 hodiny. číst celé
29.10.2021 Recepty
Trhané maso z kachních stehen v asijském stylu
Trhané maso z kachních stehen v asijském stylu je časově náročnější recept. Příprava zabere tak hodinu den předem a samotné grilování 4 až 5 hodin. Do... číst celé
12.10.2021 Recepty
Grilovaná kolena v lorně
Další možnost jak si udělat grilovaná kolena. Vyzkoušejte taky něco jiného než pepř sůl, hořčici a křen. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Kurzy grilování & BBQ
  3. Kurz Grilování & BBQ

Kurz Grilování & BBQ

Kurz grilování & BBQ 2022 Na tomto kurzu se naučíte jak ovládat keramický gril, jak ho správně roztopit, udržovat různé teploty, jak správně a kdy... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
2 950 Kč
2 438,02 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:KURZGRILBBQ
Výrobce:pipMaster
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Kurz grilování & BBQ 2022

Na tomto kurzu se naučíte jak ovládat keramický gril, jak ho správně roztopit, udržovat různé teploty, jak správně a kdy zauzovat.

A k tomu si uděláme 5. chodů, z mých oblíbených receptů.

 

Naučím vás jak si připravit připravit žebra, tak aby z toho bylo to správné BBQ. A také si je parádně zaudíme.

Připravíme si vepřovou krkovici ve stylu St.Louis.

Vepřovou panenku plněnou pršutem, parmezánem a sušeným rajčetem v slaninové košilce.

Ukážeme si jak udělat pizzu při teplotě 370°C.

A na závěr si uděláme hovězí steak reverzní metodou a parádní kůrkou.

 

Místo konání Mirošovice, D1 exit 21, 

Program kurzu

  • Vepřová BBQ žebra
  • Krkovice St.louis
  • Plněná vepřová panenka
  • Pizza
  • Hovězí steak
  • Pivo, víno, nealko v ceně
  • Kurz trvá cca 6 hodin
  • Kurz je maximálně pro 10 osob.

Termíny budou vypsány v průběhu března, minimálně 30 dní před konáním 1. kurzu

Kurzy budou vypsány pro duben, květen a červen, v závislosti na aktuální situaci.

Pokud poukaz kupujete pro někoho, napište do poznámky objednávky jeho jméno, email a tel. číslo.

 

Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz