Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.
- Úvod
- BBQ koření a omáčky
- Kampotský pepř
- Kampotský pepř černý fermentovaný 100 g
Kampotský pepř černý fermentovaný 100 g
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 5
- Kampotský pepř černý fermentovaný 100 gSkladem > 5 ks599 Kč520,87 Kč bez DPH
Kampotský fermentovaný pepř
Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.
Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější zato unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.
Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití, je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů.
Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.
Každé balení obsahuje pouze 100% organickou kvalitu toho nejlepšího Kampotského pepře, ručně zpracovaného, na farmě zavakuovaného. Pokud chcete jeho kvalitu uchovat co nejdéle, skladujte jej ve skle na temném místě.
Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle usušení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle. Pro nejlepší zážitek doporučujeme čerstvě mletý pepř.