Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.12.2022
Otevírací doba kamenné prodejny
23.12. 7:30-12:00 24.12.-1.1. zavřeno, inventura   číst celé
16.11.2022
Kamenná prodejna uzavřena
17-18.11.22 je uzavřena kamenná prodejna. Objednávky vytvořené po 12h 16.11.  budou expedovány od 21.11. Děkujeme za pochopení. číst celé
29.07.2022
Naskladnění koření a omáček
V pondělí 1.8. dorazí koření a omáčky, na eshopu bude nejpozději v úterý. Bohužel SPG dorazí až v týdnu od 5.9.22 číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. Recepty
  4. Grilovaná masovo-sýrová roláda
11.11.2021
Recepty

Grilovaná masovo-sýrová roláda

Grilovaná masovo-sýrová roláda

Na přípravu mletého masa budeme potřebovat bůček, vepřové plecko a hovězí přední. Maso si nakrájíme na menší kusy a střídavě nechámé pomlít v mlýnku na maso, ať se nám to pak jednodušeji promíchává. Mleté maso pořádně prohněteme, ať se nám krásně spojí.

Poté si z mletého masa uděláme placku, která musí být alespoň centimetr tlustá. Maso pak z lehka okořeníme SPG, opravdu jen z lehka, protože sýry jsou sami o sobě dost slané.

Připravené mleté maso pak začneme plnit dalšími dobrotami(šunka, sýry, italský pikantní sálám a pod.), které rovnoměrně rozprostíráme vrstvu po vrstvě. U krajů si nechte dostatek volného prostoru, aby šla dobře rolada smotat . Pak už stačí jen ji okořenit i zvenčí SPG a nakonec zabalit do připravené mřížky ze slaniny a dát na gril.

Grilujeme při 160 stupních na mřížce pod kterou máme dané deflektory, dokud nebude uvnitř rolády 73-75 stupňů.

Během grilování určitě roládu kontrolujte a hlídejte, aby se vám nedělala moc zprudka. Také doporučuji dát pod ní improvizovanou vaničku z alobalu, aby tuk nekapal přes deflektor na uhlí a nepálil se. Také je možné do grilu přihodit špalík z hruškového dřeva, ať se vám krásně zakouří. Výsledek bude stát za to.

 

Dobrou chuť

Pokud jste se drželi pokynů měla by před vámi krásně vonět masovo-sýrová roláda. Doporučuji ji nechat chvilku odpočnout, ať vám při prvním říznutí nevyteče všechen sýr. Jako příloha se skvěle k takové roládě hodí brambory nebo bramborová kaše. Dobrou chuť!

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz