Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.11.2020
Naskladněno Suckle Busters
Opět naskladněny RUBy od Suckle Busters, včetně nejpopulárnějších HOG WALLER, BAMM HABANERO a COMPETITION. Bohužel nedorazil Lemon Pepper Garlic   číst celé
30.10.2020
Opět fungujeme
Od pondělí 2.11. opět fungujeme a odesíláme objednávky. Pro osobní odběr bude otevřeno v omezeném režimu po-pá 7:30-16:00 číst celé
21.10.2020
Omezení
I přes omezení z nařízení státu eshop funguje dále, 99% objednávek odesíláme následující pracovní den. Omezen je pouze osobní odběr na provozovně a to... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.11.2019
5 důvodů proč grilovat
Grilovat nemusíte jen v letní sezoně, ale klidně celý rok. Zimní grilování bývá ještě zábavnější než v létě, nelítá hmyz, venku nikdo neseká, neřeže,... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Sáčky pro suché zrání
  3. SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA TEST-SET, 4 KS

SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA TEST-SET, 4 KS

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso pe... celý popis
Dostupnost
Skladem 4 ks
299 Kč
247,11 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:VL0555
Výrobce:Landing + Lava
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.

Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.

  • 2 ks vel. S (na 1 - 2 kg) 200 x 300 mm
  • 2 ks vel. M (na 2 - 5 kg) 250 x 550 mm
Ke stažení
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz