Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.
- Úvod
- Sáčky pro suché zrání
- SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA TEST-SET, 4 KS
SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA TEST-SET, 4 KS

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 17
- Ke stažení
- SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA TEST-SET, 4 KSSkladem > 5 ks299 Kč247,11 Kč bez DPH
Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.
Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.
Jaký je rozdíl proti běžnému vakuovému sáčku?
Díky vlastnostem materiálu se vlhkost jednoduše dostane ven ze sáčku, ale nedochází ke styku se vzduchem, bakteriemi a jými škodlivinami.
Lze použít jakoukoliv běžnou vakuovačku s dostatečným výkonem na provaření.
- 2 ks vel. S (na 1 - 2 kg) 200 x 300 mm
- 2 ks vel. M (na 2 - 5 kg) 250 x 550 mm