Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.07.2022
Naskladnění koření a omáček
V pondělí 1.8. dorazí koření a omáčky, na eshopu bude nejpozději v úterý. Bohužel SPG dorazí až v týdnu od 5.9.22 číst celé
30.06.2022
Zavřená kamenná prodejna
4-6.7 je uzavřena kamenná prodejna. Objednávky vytvořené po 8:00 1.7.  budou postupně expedovány od 7.7. Děkujeme za strpení. číst celé
23.06.2022
Naskladnění koření a omáček
Další naskladnění omáček a koření očekáváme v polovině července. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
02.03.2022 Recepty
Vytunil jsem burgry od mekáče
Připravil jsem si pro vás pro 300. video tuning burgrů od Mc Donalds číst celé
11.11.2021 Recepty
Grilovaná masovo-sýrová roláda
Skvělý recept na grilovanou masovo-sýrovou roládu Časová náročnost receptu: 2-4 hodiny. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Sáčky pro suché zrání
  3. SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS

SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso pe... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 ks
609 Kč
503,31 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:VL0559
šířka:400mm
Výrobce:Landing + Lava
výška:700mm
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.

Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.

Jaký je rozdíl proti běžnému vakuovému sáčku?

Díky vlastnostem materiálu se vlhkost jednoduše dostane ven ze sáčku, ale nedochází ke styku se vzduchem, bakteriemi a jými škodlivinami.

Lze použít jakoukoliv běžnou vakuovačku s dostatečným výkonem na provaření.

rozměr 40 x 70 cm (4 ks)

Ke stažení
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz