Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.
- Úvod
- Sáčky pro suché zrání
- SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS
SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 2
- Ke stažení
- SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KSSkladem 5 ks609 Kč503,31 Kč bez DPH
Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.
Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.
Jaký je rozdíl proti běžnému vakuovému sáčku?
Díky vlastnostem materiálu se vlhkost jednoduše dostane ven ze sáčku, ale nedochází ke styku se vzduchem, bakteriemi a jými škodlivinami.
Lze použít jakoukoliv běžnou vakuovačku s dostatečným výkonem na provaření.
rozměr 40 x 70 cm (4 ks)