Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
15.06.2021
Aktualizace Ikamand
Byla vydána aktualizace aplikace pro Ikamand, která by měla řešit stávající problémy. Je doporučeno odebrat z aplikace zařízení Ikamand, odhlásit se ... číst celé
25.05.2021
Problémy s Ikamad
Kdo používáte Ikamand, možná jste o posledním víkendu zaznamenali problémy, které přetrvávají. Problémy jsou v aplikaci, zařízení jako takové je v poř... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
04.08.2021 Recepty
Nugety z bůčku
Nugety z bůčku - taková trochu prasárnička, ale chutná to božsky. číst celé
29.07.2021 Recepty
Vepřová žebra po Česku
Skvělá žebra ve stylu BBQ, ale po Česku, tedy nejsou na sladko. číst celé
29.07.2021 Recepty
Pork Belly Burnd Ends Asia
pork belly burnt ends v asijském stylu je stejně vynikající jako klasický BBQ a možná to i v něčem překoná číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. Sáčky pro suché zrání
  3. SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS

SÁČKY LAVA PRO SUCHÉ ZRÁNÍ MASA 40x70CM, 4KS

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso pe... celý popis
Dostupnost
Skladem 4 ks
609 Kč
503,31 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:VL0559
šířka:400mm
Výrobce:Landing + Lava
výška:700mm
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Nyní si i doma v lednici při teplotě okolo 3° C s těmtito sáčky můžete během 3 - 4 týdnů suchého zrání připravit ze standardního hovězího masa maso perfektně vyzrálé.

Sáčky z tohoto materiálu (Tub. 10) jsou vhodné nejen pro suché zrání hovězího masa, ale také pro sušenou šunku a fermentované produkty. Díky tomuto speciálnímu materiálu, který je propustný pro "vodu" směrem ze sáčku ven, se koncentruje proces suchého zrání právě uvnitř sáčku. V sáčku Lava A-Vac tak probíhá biochemický proces, který ve výsledku vede k chuti masa, která bude pravděpodobně nejlepší, jakou jste doposud ochutnali. K odsátí vzduchu ze sáčku můžete použít jakoukoli výkonnou vakuovačku. Při zrání masa je třeba dodržet teplotní rozmezí mezi 0 - 2 st. Celsia a umístit sáček s masem ideálně na nějaký rošt, aby neležel přímo na polici. Sáček je třeba pravidelně obracet, aby se vám do masa neobtiskla mřížka roštu a maso jednostranně nedeformovala. Součástí každého balení je český návod k použití.

Jaký je rozdíl proti běžnému vakuovému sáčku?

Díky vlastnostem materiálu se vlhkost jednoduše dostane ven ze sáčku, ale nedochází ke styku se vzduchem, bakteriemi a jými škodlivinami.

Lze použít jakoukoliv běžnou vakuovačku s dostatečným výkonem na provaření.

rozměr 40 x 70 cm (4 ks)

Ke stažení
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz