Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.
- Úvod
- BBQ koření a omáčky
- Koření a BBQ směsi
- Oakridge BBQ 'Carne Crosta' Steakhouse, 142 g
Oakridge BBQ 'Carne Crosta' Steakhouse, 142 g

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Oakridge BBQ 'Carne Crosta' Steakhouse, 142 gSkladem > 5 ks379 Kč329,57 Kč bez DPH
Carne Crosta se dá z portugalštiny volně přeložit jako „maso s kůrkou“ a přesně takovou kůrčičku získáte, když použijete tuto kořenící směs. Nejlíp funguje při úpravě nad přímým zdrojem vysoké teploty, obzvlášť pokud připravujete pěkně mramorované hovězí. Vysoká teplota je nutná k uvolnění olejů z chuťově robustní brazilské kávy, které se smísí s kořením a uvolněným masovým tukem, a tak vytvoří ten nejúžasnější steak s příjemnou kůrčičkou, jaký jste kdy měli.
Tato kořenící směs je náš nejpropracovanější výrobek, který k dosažení toho nejlepšího gurmánského požitku vyžaduje přesnou techniku tepelné úpravy. Doporučujeme maso potřít lehkou vrstvou (asi lžičku na jednu stranu steaku) olivového oleje extra virgin po celé ploše steaku nebo kousku masa a teprve potom nanést kořenící směs. Olivový olej extra virgin se nepoužívá proto, aby kořenící směs lépe přilnula k masu, to dokáže i bez oleje. Tím pravým důvodem je fakt, že tento typ oleje sám vytvoří ještě jednu další chuťovou vrstvu. Použití olivového oleje extra virgin je tedy na vás, ale my ho doporučujeme.
Maso s touto kořenící směsí doporučujeme připravovat nad přímým žárem za opravdu vysoké teploty (300 - 350°C). To znamená přímo nad řeřavými uhlíky. Nejlépe se k takovému grilování hodí litinový grilovací rošt, který na povrchu masa vytváří charakteristický otisk grilovací mřížky. Můžete ale pochopitelně použít jakýkoli standardní i otevřený gril.
- 100%ně přírodní
- Ingredience té nejvyšší kvality
- BEZ glutamátu sodného
- BEZ lepku
- Neobsahuje ořechy
- Neobsahuje plnidla ani protispékavé látky
- Absolutně bez umělých přísad
- Ručně vyrobené ve vlastní výrobně
- BEZ geneticky modifikovaných surovin