Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.05.2022
Naskladnění grilů
Kamado Joe očekáváme ve středu 25.4. číst celé
22.09.2021
Slow ‘N Sear®
Nově skladem doplňky Slow ‘N Sear® pro kotlové grily 57cm včetně Weber číst celé
19.07.2021
Nově skladem KETTLE JOE
Konečně se podařilo naskladnit alespon pár kusů nového grilu od Kamado Joe a to KETTLE JOE. Jedná se o kotlový gril, se slorolerem pro nepřímé grilová... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
02.03.2022 Recepty
Vytunil jsem burgry od mekáče
Připravil jsem si pro vás pro 300. video tuning burgrů od Mc Donalds číst celé
11.11.2021 Recepty
Grilovaná masovo-sýrová roláda
Skvělý recept na grilovanou masovo-sýrovou roládu Časová náročnost receptu: 2-4 hodiny. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

  1. Úvod
  2. BBQ koření a omáčky
  3. Koření a BBQ směsi
  4. Oakridge BBQ 'Carne Crosta' Steakhouse, 142 g

Oakridge BBQ 'Carne Crosta' Steakhouse, 142 g

Carne Crosta se dá z portugalštiny volně přeložit jako „maso s kůrkou“ a přesně takovou kůrčičku získáte, když použijete tuto kořenící směs. Nejlíp fu... celý popis
Dostupnost
Není skladem
379 Kč
329,57 Kč
bez DPH
Momentálně není k dispozici
Číslo produktu:131009
Výrobce:Oakridge
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Carne Crosta se dá z portugalštiny volně přeložit jako „maso s kůrkou“ a přesně takovou kůrčičku získáte, když použijete tuto kořenící směs. Nejlíp funguje při úpravě nad přímým zdrojem vysoké teploty, obzvlášť pokud připravujete pěkně mramorované hovězí. Vysoká teplota je nutná k uvolnění olejů z chuťově robustní brazilské kávy, které se smísí s kořením a uvolněným masovým tukem, a tak vytvoří ten nejúžasnější steak s příjemnou kůrčičkou, jaký jste kdy měli.

Tato kořenící směs je náš nejpropracovanější výrobek, který k dosažení toho nejlepšího gurmánského požitku vyžaduje přesnou techniku tepelné úpravy. Doporučujeme maso potřít lehkou vrstvou (asi lžičku na jednu stranu steaku) olivového oleje extra virgin po celé ploše steaku nebo kousku masa a teprve potom nanést kořenící směs. Olivový olej extra virgin se nepoužívá proto, aby kořenící směs lépe přilnula k masu, to dokáže i bez oleje. Tím pravým důvodem je fakt, že tento typ oleje sám vytvoří ještě jednu další chuťovou vrstvu. Použití olivového oleje extra virgin je tedy na vás, ale my ho doporučujeme. 

Maso s touto kořenící směsí doporučujeme připravovat nad přímým žárem za opravdu vysoké teploty (300 - 350°C). To znamená přímo nad řeřavými uhlíky. Nejlépe se k takovému grilování hodí litinový grilovací rošt, který na povrchu masa vytváří charakteristický otisk grilovací mřížky. Můžete ale pochopitelně použít jakýkoli standardní  i otevřený gril. 

  • 100%ně přírodní
  • Ingredience té nejvyšší kvality
  • BEZ glutamátu sodného
  • BEZ lepku
  • Neobsahuje ořechy
  • Neobsahuje plnidla ani protispékavé látky
  • Absolutně bez umělých přísad
  • Ručně vyrobené ve vlastní výrobně
  • BEZ geneticky modifikovaných surovin 
Zboží zařazeno v kategoriích
Nepropásněte novinky na eshopu, na YT kanálu
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

email: info@pipmaster.cz

Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete

Křesomyslova 13
Praha 4-14000

 
Kontakty
Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz